Aviris

Näkövammaisten liiton logo

Näkövammaisten liiton Aviris-myymälässä myydään erityisesti heikkonäköisten ja sokeiden käyttöön tarkoitettuja apuvälineitä. Aviriksen tuotteisiin voi tutustua myymälässä, tilaamalla Apuvälinekuvaston tai vierailemalla verkkokaupassamme.

Osa Aviriksen tuotteista on nimenomaan näkövammaisille suunniteltuja apuvälineitä kuten suurentavia lukulaitteita, suurennuslaseja, valkoisia keppejä, puhuvia kelloja ja vaakoja, pistekelloja jne. Tämän lisäksi myynnissä on tuotteita, joita ei ole erityisesti suunniteltu apuvälineiksi, mutta jotka merkittävästi helpottavat heikkonäköisten tai sokeiden arkea: erikoissilmäneulat, silmätippateline jne.

Aviris tarjoaa asiakkailleen myös apuvälineillä toimivia, valmiiksi asennettuja tietokonepaketteja. Tietokoneisiin voidaan asentaa niin heikkonäköiselle kuin sokeallekin soveltuvia ohjelmia ja laitteita. Tietokoneohjelmien ja oheislaitteiden versiot ja mallit muuttuvat hyvin nopeasti, kaikkein tuoreimmat tiedot näistä saat ottamalla yhteyttä atk-myyntiimme atkmyynti@aviris.fi.

Aviriksen asiakkaana voi olla kuka tahansa: Apuvälineen käyttäjä itse, terveyskeskus, sairaala tai Kansaneläkelaitos. Myös näkövammaisen omaiset ja esimerkiksi opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan tuotteisiin.

Aviris julkaisee apuvälinekuvastoa, jonka voi tilata maksutta puhelimitse numerosta (09) 3960 4700 tai verkkosivujemme tilauslomakkeella
 

Aviris
Näkövammaisten liitto ry
Marjaniementie 74, 00930 Helsinki
PL 31, 00030 IIRIS

puhelin: (09) 3960 4700
faksi: (09) 3960 4310
sähköposti: info@aviris.fi
internet: www.aviris.fi